Deze auteurs komen naar het YA Summer Camp om een workshop te geven, te signeren of voor een ander programma. Wil je precies weten welke auteur wat komt doen tijdens het kamp? Kijk dan even bij het volledige programma.

Chinouk-Thijssen  

Chinouk Thijssen (1983) komt uit Rotterdam en schreef al kortverhalen op de basisschool. Na een vaste column op bekende websites begon ze aan haar eerste boek, dat werd genomineerd voor de Nieuwe Schrijversprijs. Chinouk werkt fulltime als freelance redacteur voor verschillende uitgeverijen en schrijft YA-thrillers. De laatste twee titels zijn Blindelings en Hij is van mij. Daarnaast schrijft ze maandelijks een column voor young-adults.nl en vlogt ze twee keer per week op haar YouTube-kanaal.

Jennefer-Mellink  

Jennefer Mellink (Amersfoort, 1985) is opgegroeid in Leusden. Ze heeft reeds drie young adultthrillers op haar naam staan en werkt momenteel aan haar vierde young adultthriller en diverse andere schrijfprojecten. Ze schrijft ook columns en korte (spannende) verhalen die zijn verschenen in diverse verhalenbundels en tijdschriften. Ook heeft ze zes jaar boekrecensies geschreven voor Hebban/crimezone. Jennefer wandelt graag urenlang met haar hondje door de natuur en houdt ook van lezen, koken en reizen. Ze woont samen met haar hondje in Twello.